søndag den 15. august 2010

The most important thing in Italy is food



Trompetti  (a kind of zucchini), white, yellow and red onions, cucumber and the very best; loads of basil to make Pesto. Thank you Kerstin.
Here is my best recipe for Pesto:
Fresh green basil
The special cheese called Formaggio de Pecora Fiore Sardo 
Roasted pine seeds or almonds
Salt and pepper
Garlic
A good olive oil
Use a morter or a blender to mix it.




Trompetti, salatløg, rødløg, zittauerløg og agurker og så det bedste af det hele den dag; masser af basilikum til at lave pesto af. Tak Kerstin.
Her kommer den bedste opskrift på Pesto, som jeg kender:
Frisk grøn basilikum
Den specielle fåreost som hedder Formaggio di pecora fiore sardo
Ristede pinjekerner eller mandler
Salt  og groftkværnet peber
Hvidløg
En god olivenolie
Brug en morter eller blender til at blande det.

Ingen kommentarer: