tirsdag den 24. august 2010

66 Zucchini flowers


I går kom Maria med ikke mindre end 66 zucchiniblomster. Normalt får man 2-3 stykker som antipasto. I stedet kunne vi spise os mætte i dem. Det tager lidt tid at rense, farsere, vende i dej og stege, men det er bestemt besværet værd. Nedenunder en teske med Stracchinno som er en lidt syrlig friskost. Man kan dog snildt bruge en smøreost som Philadelfia i stedet. Ansjoserne her er saltede og lagret i olie. De er knapt så kradse i smagen som de eddikesyltede. Beignet-dejen er bare en tynd pandekagedej uden sukker.
Yesterday Maria came with no less than 66 zucchiniblomster. Usually you get 2-3 flowers for antipasto. Instead, we used them as main course. It takes time to clean, stuff, and fry, but it is certainly worth the effort. Underneath is a teaspoon of Stracchinno which is a sour cream cheese. You can easily use a soft cheese like Philadelfia instead. The anchovies here are salted and put in oil. They have a more soft taste than the ones that are vinegar pickled. The dough for beignet is just a thin dough for pan cakes without sugar.


Selv når man får denne ret som hovedret, er 66 for mange. Så sætter man resten i en skål med vand og ind i køleskabet. Her kan de holde sig et par dage.

Even when you use them a main course 66 are too many. Then you put the rest in a bowl with water and put them on the frigde, where you can keep them a couple of days.

I mit køleskab er der i øjeblikket også glas med oliesyltede pepperoncini med kapers og ansjoser og selvfølgelig små glas med pesto.

In my fridge is currently also glasses with oil pickled pepperoncini stuffed with capers and anchovies, and of course small glasses with pesto.

Ingen kommentarer: