tirsdag den 6. december 2011

Ny opskrift på østershatte / New way of making oyster mushroom

Man tager nogle flotte store rengjorte østershatte,  en kvist frisk ung rosmarin, noget god olie og lidt salt.
Pil bladene af rosmarinen og kværn dem i en morter med saltet og tilsæt olie.
You take some big nice clean oyster mushrooms, some fresh young rosemary, some good oil and a little salt. Take the leaves from the rosemary,  grind it with the salt and add oil.

Læg svampene med lamellerne opad og hæld olieblandingen over.
Put the mushrooms with gill side up and pour the oil over.

Pisk et par æg med en gaffel og hæld over og drys med en god rasp, gerne en speltrasp.
Whip a couple of eggs, pour over the mushrooms and add some breadcrumbs.

Gratiner i ovnen ved 225 grader i 20 - 25 minutter og så er de klar.
Put it in the owen at 225 C for 20 - 25 minutes and then they are ready


Ingen kommentarer: