Noget af det bedste, jeg har spist i Italien er fyldte peperoncini. Oftest er de fyldt med en cremet tunmasse, men jeg foretrækker den lidt skarpere og salte udgave med ansjoser og kapers.
One of my favorit antipasti in Italy is Stuffed Peperoncini. They are often stuffed with tuna fish, but I prefer the more salty with anchovies and capers.
20 runde chili frugter
20 ansjoser i olie
20 store kapers
Skær toppen af chilierne og tag kerner og indmad ud. Jo flere kerner, du efterlader, jo stærkere bliver resultatet, så det styrer du selv.
Kog halv eddike og halvt hvidvin op og når det koger læg chilierne i og kog i 4 -5 minutter.
Hæld væden fra og lad chilierne tørre på et viskestykke med spidsen opad. Når de er kølet af fyldes hver enkelt med en ansjos filet rullet om en kapers (man kan også bruge udstenede oliven)Læg chilierne tæt i rene atamonskyllede glas og hæld olie over til det dækker.
Stuffed Chili Peppers
20 round peppers
20 anchovies in oil
20 big capers
Clean the chilies and take out the seeds (the more seeds left the stronger the final result).
Boil half vinegar and half white wine, when it boils put the chillies for a 4 - 5 minutes.
Dry the chilies turned upside down on a towel.
Fill each chili with an anchovy fillet and a capers.
Put tightly in clean jars and fill up with olive oil.
Jeg bliver aldrig træt af dette syn. I never get tired of this sight
Ingen kommentarer:
Send en kommentar